Betfair.com

1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi
1xbet fotbal, pariuri, streaming și multe altele. Dificil de dezamăgit

1xbet oferă tot ce are nevoie un parior: bonus 1xbet, o gamă largă de servicii sportive și streaming, toate combinate de una dintre cele mai mari case de pariuri din lume. Rezultatul final poate fi doar un produs satisfăcător pentru orice parior. Aflați în opinia noastră ce face portalul italian de 1xbet una dintre cele mai bune platforme de pariuri, participați la turnee de poker sau jucați la 1xbet online.

pro

O mare varietate de sporturi și evenimente pentru a paria pe
Multe tipuri de bonusuri 1xbet și promoții
AAMS a fost concediat
Asistență imediată pentru clienți
Streaming

împotriva

Fără schimb de pariuri

Bonus de 1xbet

Oferta 1xbet include un bonus de bun venit de până la 200 de euro, pariuri sportive ponturi creditat sub formă de rambursări pentru pierderi, care satisface condițiile de pariere necesare. Pentru bonusul 1xbet trebuie să faceți un depozit de cel puțin € 10 și să respectați următoarele cerințe în primele 3 luni ale jocului:

Înregistrați și verificați contul, altfel nu va fi distribuit niciun bonus 1xbet.
Depunerea minimă de 10 euro cu una dintre următoarele metode: MasterCard, Visa, Postepay, Kalixa sau transfer bancar.
Prima parte a bonusului 1xbet va fi creditată ca o rambursare de 50% până la maximum 100 € în prima lună de joc.
A doua parte constă din restituiri de 25% până la 50 EUR pe lună în a doua și a treia lună.

Bonusul 1xbet obținut poate fi retras după ce l-ați angajat o dată pe pariuri sportive cu o rată totală minimă de 2,0.

Vizitând secțiunea “Promoții” veți găsi bonus suplimentar 1xbet pe fotbal și la evenimente sportive majore, cum ar fi jocurile Grand Slams sau NBA.

înregistrare

Înregistrarea pe 1xbet constă în 4 pași simpli în care trebuie să furnizați datele dvs. personale, datele de contact (e-mail și telefon), codul de impozit (care va fi calculat automat pe baza datelor introduse) și detaliile codului dvs. de identitate.

Procedură standard, prin urmare, conform cerințelor regulamentelor AAMS. Respectând întotdeauna regulamentele dictate de Agenția Vamal și Monopol, trebuie să vă amintiți să vă verificați contul prin trimiterea unei fotografii sau scanări a documentului de identitate utilizat în timpul înregistrării, în termen de 30 de zile de la crearea contului.
În cazul întrebărilor sau problemelor, este întotdeauna posibil să contactați asistența live prin chat, prin e-mail sau prin telefon, de luni până vineri de la 10 la 22.

1xbet Italia și licența AAMS

aams_logoPreferința popularității 1xbet în Italia se datorează nu numai serviciilor oferite de companie, ci și, mai ales, datorită parteneriatelor și sponsorizărilor din lumea sportului. Nume ca Barcelona, ​​Real Madrid, Juventus și Milano sunt doar câteva din marile nume care au dat fața companiei de pariuri. În Italia, din 2010 până în 2013, 1xbet a fost, de asemenea, un sponsor oficial al seriei cadet (Serie B), care a dus în consecință numele Serie 1xbet.

1xbet Italia SRL, compania care administrează portalul 1xbet italian, este de 100%, controlată de 1xbet.party digital entertainment plc, grup prezent în lume, cu sediul în Gibraltar și listată la bursă sub simbolul BPTY.
Sediul social al Italiei se află la următoarea adresă:

1xbet Italia – SRL
Via Olona 2
20123 Milano

Evident, 1xbet funcționează în Italia cu licență AAMS (15026)

Oferta 1xbet pe teritoriul italian este foarte largă, profesională și sigură. În fiecare zi există până la 30.000 de pariuri distribuite pe zeci de discipline.

1xbet streaming

Un gigant cum ar fi 1xbet nu a putut oferi servicii de streaming pentru evenimente sportive majore.
Utilizarea video live pe 1xbet este gratuită, pentru a accesa aceasta, trebuie să aveți un cont cu soldul activ sau ați făcut un pariu în ultimele 24 de ore. Pentru a viziona un videoclip live, va trebui să vă conectați și să selectați unul dintre evenimentele video din navigarea live de pariere. Evenimentele video sunt semnalizate de o pictogramă galbenă video mică.

Rate this post